Cursus

Voorjaarscursussen

Na een warme winterperiode verlangen we naar het voorjaar. Deze periode beschikt over heel veel mooie planten en bloemen waarmee we die frisse sfeer in onze huizen kunnen creëren. Met de thema’s die we in de voorjaarscursus aanbieden, kun jij die sfeer zelf aanbrengen in je huis.

De kennis en technieken die wij onszelf door scholing en ervaring hebben (aan)geleerd, brengen wij op jullie over. We hebben meerdere thema’s, het is mogelijk om op meerdere cursussen in te schrijven. Je kunt natuurlijk ook gezellig met vriendinnen, moeder of bijvoorbeeld zus op één cursusavond komen. Wanneer je een groepje van zes personen of meer hebt, is het ook mogelijk om op een andere datum als aangegeven in te schrijven, dit zodat jullie met dit specifieke groepje een leuke avond hebben.

Bij alle cursussen zit materiaal, gereedschap, een hapje en drankje inbegrepen.

Food enJoyce
Joyce en Marco maken de meest heerlijke lekkernijen. Om je avond helemaal compleet te maken, is het mogelijk om tijdens de cursus lekker verwend te worden met fingerfood en zoete lekkernijen van Food enJoyce. Voor informatie hierover, vraag het ons.
12,50 p.p.