Cursus

Cursus in wintersfeer
Net zoals voorgaande jaren staan vakmanschap en sfeer centraal bij de cursus in wintersfeer. Dit jaar hebben we twee avonden ingepland. Mocht je zelf een grotere groep hebben met minimaal zes personen kunnen we een extra avond inplannen. Bij alle cursussen zit materiaal, gereedschap, een hapje en drankje inbegrepen. Daarbij is het mogelijk om gebruik te maken van het fingerfood gemaakt door Food enJoyce. Kosten hiervan zijn 12,50 euro per persoon. Graag tijdig doorgeven of je hiervan gebruik wilt maken.

Thema’s

Gevulde vaas met winters zijde gecombineerd met echte materialen
Basis is een heldere apothekersvaas. Deze gaat gevuld worden met een basis van berkentakken en zijde winterse bloemen en takken. Hier tussen worden ilex takken, echte ammaryllis en andere lang houdbare verse bloemen en takken gestoken. Resultaat is een lang houdbaar geheel en ook zonder de verse bloemen blijft het een mooi plaatje.

Kosten 95,00 euro

Lage schaal gevuld met geurend kerstgroen, amaryllisbollen en zijde.
Basis is een stoere lage schaal welke we vullen met geurend kerstgroen, amaryllisbollen en andere materialen. Resultaat is een schaal welke blijft veranderen door de bollen die blijven uitkomen.

Kosten 75,00 euro

Vrij werk
Laatste optie is een vrij werk, hier ben je vrij zelf een ondergrond mee te nemen. Dit kan een vaas, schaal of pot zijn. Deze maak je zelf op in de winkel met de materialen die we daarvoor aanbieden. Zijn er specifieke wensen dan kunnen deze van te voren worden aangegeven.

Kosten worden ter plaatse berekend.

Op alle data kunnen alle thema’s worden gemaakt.Selecteer de datum

Selecteer hier met hoeveel personen je komt

Stel hier eventueel je vraag